/templates/vr_flower/images/logo_section.gif" alt="Samtalsterapi, familjeterapi, terapi, psykoterapi, leg. psykolog Miriam Wessman" width="207" height="105"> Samtalsterapi, familjeterapi, psykoterapi, terapi, leg. psykolog Miriam Wessman
Meny
Samtalsterapi
Miriam, leg. psykolog
Familjeterapi
Individuell terapi
Kontakt
Higher hjlper smfretag med hemsidor och marknadsfring p internet.
 
Om mig

Miriam Wessman, leg. psykologJag är legitimerad psykolog sedan mer än 20 år och har gedigen erfarenhet dels inom offentlig förvaltning och dels genom egen verksamhet. Jag har inriktning både på enskilda samtalskontakter och par- och familjesamtal.

Min grundläggande utbildning vilar på psykodynamisk grund och därefter har jag kompletterat och vidareutbildat mig bl a i systemiskt orienterad familjeterapi, kognitiv psykoterapi samt deltagit i ett flertal andra kortare utbildningar och kurser såsom RFSU:s utbildning med inriktning på sex- och samlevnadsproblem och sommarkurser på Kensington Consultation Center i London och Oxford.

Jag har också varit ansvarig för en frågespalt på Föräldranätet och har erfarenhet som samtalsledare för chefer, samt deltagit i kurser och seminarier i organisationsutveckling genom AGSLO. 

Mer information om min utbildning och mina verksamhetsområden hittar du på www.psykolognet.se.

 

6u7ixyehfbo Only trusted torrents.bb6b