/templates/vr_flower/images/logo_section.gif" alt="Samtalsterapi, familjeterapi, terapi, psykoterapi, leg. psykolog Miriam Wessman" width="207" height="105"> Samtalsterapi, familjeterapi, psykoterapi, terapi, leg. psykolog Miriam Wessman
Meny
Samtalsterapi
Miriam, leg. psykolog
Familjeterapi
Individuell terapi
Kontakt
Higher hjlper smfretag med hemsidor och marknadsfring p internet.
 

Samtalsterapi - terapi genom samtal, samtal som väg ut ur en situation där du inte längre känner att du har förmågan att lösa de problem som du, ensam eller tillsammans med en partner, befinner dig i.

PsykoterapiDe flesta människor har i större eller mindre grad en familjetillhörighet av något slag. I familjen utspelas många dramer. Där är utgångspunkten för hela vårt kommande liv. Vi lär oss olika sätt att förhålla oss till varandra, till andra människor, utanför familjen, på arbetsplatser, i våra utbildningsfaser på lägre och högre nivåer.

Så snart det är två människor eller fler som ska komma överens om något finns möjligheten att det uppstår konflikt. I de flesta fall lär vi oss hantera dessa. Ibland går det inte alls. Det kan resultera i hårda ord, tystnad, hot, våld, separation, avståndstagande, underkastelse och undertryckt ilska som sipprar fram under ytan. Det behöver inte vara så!

FamiljeterapiI många fall finns det andra sätt att lösa den uppkomna konflikten, fullt av möjligheter faktiskt - om vi bara kunde få syn på dem.

Somliga människor har av olika skäl inte någon familjetillhörighet. Kanske i viss grad av eget val, men ofta ofrivilligt. Känslan av ensamhet är utbredd och tilltagande. Orsakerna kan i många fall bero på något som har hakat upp sig i den egna inre världen, något som inte fått komma till uttryck. En rädsla kanske för att inte duga, inte vara tillräckligt bra. Inte tro sig om att kunna vara värdefull som människa, för en annan människa.

Jag vet av erfarenhet att många av de här tillstånden går att komma till rätta med, bl a genom samtal, samtalsterapi, någon att bolla med, någon som lyssnar och som förmår vara med och formulera och omformulera de ”sanningar” som varit vägledare eller snarare vilseledare i livet.

 

6u7ixyehfbo Only trusted torrents.bb6b